fbpx

Rockstar Humble Bundle (valabil pana pe 12 februarie)

Humble Bundle ofera jocurile Rockstar Games la pretul tau

0

Humble Bundle si jocurile Rockstar

Salutare tuturor si bine v-am gasit la un nou…anunt. Ei bine cred ca stiti de compania Rockstar Games si jocurile pe care le-a facut de-a lungul timpului. Dar v-ati gandit vreodata ca puteti sa cumparati aproape toate jocurile facute de ei (da, ai citit bine,aproape toate ).

Humble Bundle pune la dispozitie toate aceste jocuri, iar pretul lor poate fi stabilit de catre tine (asta aproximativ). Poti sa iti cumperi incepand cu pretul de un dolar, pana la 20 de dolari. Te intrebi ce poti sa iei cu un dolar? Cu un dolar poti sa obtii jocuri precum GTA 3, GTA Vice City,Max Payne si Manhunt.

Daca platesti mai mult de 9,90 de dolari ,pe langa jocurile astea vei primi Bully:Scholarship Edition, GTA San Andreas si Max Payne 2. Daca ai buzunaru mare si iti doresti sa iei toate jocurile, va trebui sa platesti peste 15 dolari si vei putea obtine GTA IV, GTA Liberty City, L.A Noire si toata colectia Max Payne cu toate DLC-urile si expansion pack-urile. Din pacate, jocurile GTA V si Red Dead Redemption nu intra in nicio cateogrie

Aceasta oferta este valabila pana la 12 februarie. Banii vor fi trimisi de catre Humble Bundle in scopuri nobile, mai precis pentru a salva padurea tropicala.

CLICK AICI 

Comentarii
Se incarca comentariile...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More