fbpx

Regulamentul SA:MP Romania

0

 

Satul de grupul „SA:MP ROMANIA” care a reusit sa stranga 2500 de membrii, prin metode cunoscute numai de ei, am decis sa deschid si eu un grup. De aceasta data, pe acest grup nu voi permite tuturor copiilor sa intre / jigneasca / faca reclama, asa ca vom stabili un set de reguli care vor trebui respectate, in caz contrar, veti fi exclusi din grup.

Pentru a intra in grup, adauga-ma la prieteni: Mihai Matraguna si apoi lasa-mi un mesaj.

1. Nu faceti reclama serverelor prin posturi. Aveti voie, in schimb, daca intreaba cineva: „un server imi recomandati?”
1a. Cand cineva intreaba „pe ce server jucati” nu denigrati alte servere (sa spuneti: „nu joc acolo ca nu imi place gamemode-ul”)
2. Inainte de a arunca cuvinte, asigurati-va ca aveti si dovezile necesare (de exemplu daca spui: „nu joc acolo ca are boti” – asigura-te ca ai o dovada concreta inainte de a afirma asta)
3. Sub nici o forma nu va este permis sa jigniti alti membrii
4. Aveti voie sa schimbati conturi / bunuri pe alte servere, etc, dar nu nimeni nu isi asuma raspunderea pentru eventualele tepe (va recomandam sa gasiti o 3-a persoana pentru a intermedia schimbul)
5. Pentru a raporta o persoana, folositi butonul „Report to Admin” sau contactati un Admin si prezentatii situatia (este obligatoriu sa aveti dovezi care sa va sustina punctul de vedere!)

Lista persoanelor excluse, precum si motivul excluderii lor:

George Nitu (George12) – Injurii repetate / comportament de copil / reclama excesiva
Colea Saga Robert – reclama
Aidin Murtaza – reclama
Savu Alin Andrei – reclama
Daniel Fcsb – reclama
Andrey Hamza – reclama
Gaby Yo – reclama

Comentarii
Se incarca comentariile...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More