fbpx

Job BOT [SA-MP Hack] – Download – Instalare

0

https://www.youtube.com/watch?v=HeT66Jic4

Introducere – Job BOT

A trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai pus amprenta asupra SA-MP-ului din Romania, nu? Daca in urma cu cativa ani veneam cu chestii pozitive (Maurice’s Dealership v2). Sau cu chestii mai putin pozitive (sobeit-ul modificat), de data asta revenim cu o chestie negativa (Job BOT), ce urmeaza sa o indreptam peste o saptamana (un tutorial Anti-Job BOT, of course).

Cu alte cuvinte: Acum va pun hack-ul la dispozitie, va las sa va distrati o saptamana cu el, dupa care o sa postez un tutorial pentru a detecta acest hack. Pentru ca asta e farmecul proiectului nostru: imbunatatim lumea SA-MP din Romania.

Ce este Job BOT?

Job BOT este un plugin CLEO care inregistreaza o ruta, iar mai apoi ruleaza ruta prestabilita la infinit. Acest plugin este tradus in romana si engleza, pentru a se putea imprastia mai usor pe internet. Job BOT este ideal atunci cand misiunea ta este sa te plimbi intre doua puncte fixe de pe harta.

Cum folosesc Job BOT?

Sa presupunem ca ai job-ul unui sofer de tir si trebuie sa te plimbi intre sediul job-ului si o locatie care ramane mereu aceeasi pe harta.

Primul pas este sa iei un tir si sa te urci in el (logic, nu?). Urmatorul pas este sa apesi tasta O pentru a inregistra un traseu job-destinatie-job. Dupa ce ai inregistrat traseul trebuie sa apesi tasta P pentru a executa traseul de unul singur.

Download Links

Download Link (4shared): here
Download Link (zippyshare): here
Download Link (mediafire): here

Ce am nevoie pentru a folosii Job BOT?

Pentru a folosii Job BOT ai nevoie de:

  • CLEO
  • Libraria SAMPFUNCS.asi (o gasiti in arhiva)

Cum se instaleaza?

1. Descarci CLEO de aici: CLEO Library

2. Instalezi CLEO (Next – Next – Agree – stiti voi)

3. Downloadezi arhiva (linkurile mai sus)

4. Copiezi fisierul SAMPFUNCS.asi din arhiva in folderul tau San Andreas

5. Copiezi fisierul VehicleRecording.cs in folderul CLEO

6. Intrii in joc si te distrezi

Pot fi prins folosind Job BOT?

Teoretic, la momentul lansarii acestui hack, acesta nu este detectabil. Dar tinand cont ca este o unealta ce face acelasi lucruri de nenumarate ori, poate fi detectat. Este suficient ca cineva sa stea cu ochii pe tine si sa observe ca executi repetitiv aceleasi miscari (accelerezi intr-un anumit punct, franezi inainte de un anumit punct, mergi cu aceeasi viteza constant, etc).

De asemenea, nu uita sa iti iei minimul de masuri de precautie.

  • Nu da [/ad] ca folosesti acest hack.
  • Stai mereu la calculator cat timp hack-ul este pornit
  • In caz ca esti teleportat stinge imediat hack-ul (tasta P)

Credite

  • Monday
  • Opcode.eXe
Comentarii
Se incarca comentariile...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More