fbpx

Flappy Bird retras de pe iOS si Android

0

Ce este Flappy Bird?

flappy birds iOS

Flappy Bird este un joc disponibil atat pe platformele mobile (iOS, Android, etc), dar si pentru PC, prin intermediul Adobe Flash Player. Jocul pare simplu la prima vedere, trebuie sa ghidezi o pasare (cu ajutorul mouse-ului, sau touch-ului) astfel incat sa treaca printre doua obstacole (= tevi). Daca pasarea este lovita de pamant, sau obstacole, jocul i-a sfarsit.

Punctele se acumuleaza pe masura ce reusesti sa treci peste obstacole.

Unde pot juca?

Jocul a fost disponibil pe AppStore si Google Play, iar acum este disponibil doar pentru PC. Jocul este in continuare disponibil pe Facebook si pe site-uriile care ofera jocuri online.

Jocul a fost scos de pe AppStore si Google Play, de catre creatorul acestui joc, Dong Nguyen, aparent, din motive personale. Motivele retragerii jocului de pe platformele mobile ramane inca necunoscut, chiar daca, in urma unor analize a iesit la iveala ca Dong castiga constant chiar si pana la 50.000$ pe zi (de pe urma reclamelor afisate in aplicatie).

Din experienta utilizatorilor, pot spune ca jocul te prinde foarte repede, iar daca nu iti gestionezi bine timpul, poti ajunge sa petreci chiar si 8 ore, incercand sa bati scorul prietenului.

Personal am incercat acest joc, si am reusit sa ajung pana la 7 puncte, voi ce scoruri ati atins pe Flappy Birds?

Comentarii
Se incarca comentariile...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More