fbpx

Cum sa dezactivezi „seen on” pe Facebook

0

Pe Facebook, prietenii (cat si dusmanii) tai pot sa vada daca tu le-ai vazut mesajul (sau nu). Acest lucru nu mi se pare normal sa se intample, mai ales daca vrei sa eviti o anumita persoana.

facebook seen on

Astazi o sa va prezint cateva metode pentru a dezactiva aceasta „notificare”.

Pana in acest moment am gasit doua metode disponibile, una este valabila pentru utilizatorii de Google Chrome, iar alta este valabila pentru cei ce folosesc Firefox.

  • GOOGLE CHROME

seen on google chrome

1. Aceeseaza si instaleaza Facebook Unseen

2. Intra la Settings > Tools > Extensions

3. Selecteaza pluginul instalat anterior (la pasul 1) si configureaza-l dupa bunul plac

  • FIREFOX

Inainte de toate, downloadati si instalati download and install AdBlock Plus add-on. Acum, uitati-va in partea de jos a browser-ului. Dati click pe logo-ul ABP (care ar trebui sa fie prezent acolo).

1. Accesati logo-ul si intrat la Filter Preferences

2. Apasati pe tab-ul Custom Filters si apoi pe Add Filter Group.

3. Apasati pe butonul Actions, ar trebui sa vi se deschida o lista cu mai multe iteme si selectati Show/Hide Filters. Acum fereastra se imparte in doua, pe noi interesandu-ne partea din dreapta.

4. Apasati pe Add Filter si inserati:

/ajax/mercury/change_read_status.php$domain=facebook.com

seen on firefox

Atentie: Chiar daca urmati acesti pasi, intrand de pe telefon / tableta / alt dispozitiv, prietenii dumneavoastra vor fi notificati in continuare. Pentru a beneficia de acest truc, intrati doar de pe calculatorul unde ati efectuat modificarile!

Sfarsit!

Speram ca ti-a placut tutorialul, daca ai intampinat probleme / dificultati nu ezita sa lasi un comentariu, pentru a primi ajutorul necesar!

Comentarii
Se incarca comentariile...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More