fbpx

Ce s-a intamplat ieri?

0

Am lucrat impreuna cu echipa noastra pentru a imbunatatii tema precedenta a site-ului. Doream sa aducem un aer modern, sa scapam de tema limitata pe care o aveam. Dupa mai multe brain storming-uri am ajuns la versiunea de care ne bucuram astazi.

Am decis sa actualizam tema ieri, asa ca am asteptat o ora potrivita pentru a deranja cat mai putini utilizatori. Asa ca in jurul orei 22 ne-am pus sa incarcam noua tema.

Mailurile de tip spam

Cei care erau abonati prin e-mail au observat o serie de mesaje venite din partea site-ului nostru. In momentul in care am incarcat noua tema, am lasat pornit componenta ce notifica abonatii prin e-mail ca am postat un nou articol.

Drept urmare au fost trimise cca. 300 de e-mail-uri intr-un minut. Asta a blocat server-ul de mail-uri, iar mai apoi tot website-ul nostru.

Am remediat rapid problema, dar am lasat site-ul sub mentenanta deoarece configuram noua tema.

Noile notificari

Deoarece dorim ca problema de ieri sa nu se mai repete, am implementat un sistem de notificari prin intermediul browser-ului. Astfel incat scapam de utilizarea unui server de mail-uri.

Ce trebuie sa faci pentru a activa notificarile?

In momentul in care intrii pe site o sa iti apara un dialog de genul:

Trebuie sa apsati pe „Continua”, dupa care sa confirmati abonare prin intermediul unei notificari in browser:

Am activat comentariile!

Deoarece stim ca puteti avea nelamuriri sau intrebari ce pot aparea dupa ce citesti un articol, am activat din nou sectiunea de comentarii. Comentariile sunt legate de contul dumneavoastra de Facebook, pentru a filtra mai usor comentariile de tip spam.

Va asteptam in perioada urmatoare, cu mai multe surprize pregatite pentru voi!

Comentarii
Se incarca comentariile...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More