fbpx

Boosteroid – Platforma de cloud gaming

0

Ce este Boosteroid?

Boosteroid este o platforma ce ofera acces la calculatoare foarte puternice prin cateva click-uri. Aceasta platforma ajuta utilizatorii ei sa ruleze ultimele jocuri aparute de pe orice dispozitiv. Jocurile sunt lansate si procesate pe serverlor lor, la distanta, astfel incat puterea calculatorului tau nu este necesara pentru a rula programele (foarte folositor pentru persoane cu laptop-uri portabile, calculatoare vechi, cat si pentru cei ce folosesc Linux ca sistem de operare).

Cum te inscrii?

Intrii pe site-ul lor: aici si alegi o varianta de abonament (da, bine-nteles ca nu te poti juca gratuit). Poti incerca abonamentul pentru 2 zile in valoare de 2,89 € (14 RON) sau cel pentru 30 zile in valoare de 9.89 € (50 RON).

Ce avantaje iti ofera?

 1. Au in portofoliul lor mult mai multe jocuri decat concurenta, am sa enumar mai jos cateva titluri mari (iti va trebuii o licenta pe Steam insa daca unul dintre aceste jocuri nu este gratuit)
  • Fortnite sau PUBG
  • League of Legends
  • Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)
  • GTA V
  • PES 2019 sau Fifa 2020
  • Apex Legends
  • Minecraft
 2. Nu trebuie sa astepti ca jocurile sa fie instalate, deoarece acestea sunt prezente pe fiecare server al celor de la Boosteroid.
 3. Pe site-ul lor se lauda ca ofera calitate 1080P cu o viteza la internet de cel putin 10 Mbps daca esti conectat prin cablu.

Ce dezavantaje are in acest moment?

 1. Calitatea imaginii nu este foarte decenta. Viteza mea la internet este de-obicei buna (descarcand fisiere in general cu 10Mbps), imaginea fiind departe de un 1080p.
 2. Exista o intarziere de 0,2s intre interactiunea mea cu mouse-ul si tastatura si interactiunea caracterului.
 3. Experienta jocului este departe de 60FPS, eu aproximez ca sunt cel mult 24FPS.
 4. Daca jocul necesita sa apesi 4 taste de-odata, acest lucru nu va fi posibil, deoarece platforma recunoaste maxim 3 taste (poate acest lucru se datoreaza si capabilitatile unui browser)
 5. In general jocurile iti cer sa apesi tasta ESC pentru a putea accesa meniul jocului. Din pacate tasta ESC este si tasta cu care tu preiei controlul asupra browser-ului – astfel incat uneori este necesar sa apesi ESC de mai multe ori la rand.

 

Comentarii
Se incarca comentariile...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More